27 de novembre de 2015

La iniciativa sindical incrementa la pressió a l'executiu català.

CCOO, amb la resta de sindicats de la Mesa General de la Funció Pública, fa mesos que promovem diverses mobilitzacions, iniciatives i actes reivindicatius per tal que el Govern torni als seus empleats públics allò que els pertany per dret. El menysteniment de l'executiu vers les legítimes demandes d'un sector que veu com arreu de l'Estat els seus homòlegs ja han aconseguit pactar el retorn dels seus drets i dels seus diners, resulta indignant i vergonyós. 


Una de les iniciatives sindicals acaba d'obtenir resposta: TOTS ELS GRUPS PARLAMENTARIS MENYS JUNTS PEL SÍ demanen al Parlament tornar les pageus als funcionaris

Catalunya SíQueEsPot, PSC, CUP, C's i PP han registrat al parlament una proposta de resolució conjunta en què insten al Govern a tornar als emplets públics les pagues de 2012, 2013 i 2014 i l'establiment d'un calendari per tal que es restableixin la resta de drets laborals i socials arrabasats. Emplaça la negocició a la Mesa General da la Funció Pública, manifesta que les retallades han estat especialment dures per al col.lectiu i alega que la majoria de CCAA, diputacions i ajuntaments ja han arribat a acords o principis d'acord.

Aquesta resolució parlamentària forma part del calendari de mobilitzacions i iniciatives com ara la tancada de delegats sindicals en diferents dependències públiques arreu de Catalunya i la concentració posterior de la Plaça Sant Jaume.

CCOO, juntament amb la resta de sindicats dela funció pública, preparem un altre calendari de mobilitzacions. No donarem cap pas enrere. No deixarem de mobilitzar-nos fins que no aconseguim el retorn del que es nostre.

Llegeix i descarrega aquí la Proposta de Resolució parlamentària (pdf)

#EmpleatsPúblicsEnLluita